Лазерно гравиране на снимки

Гравиране върху мрамор и гранит
За да се постигнат различни ефекти има различни техники и технологии за VasilLevskiлазерно гравиране върху гранит. Аирком ООД приема изображения по заявка на клиента за гравиране върху гранит от дърво на портрети, пейзажи, натюрморти, сувенири, обеци, колиета, фирмени марки, букви, числа, лого, надписване и рязане на менюта и други.
Лазерното гравиране на снимки позволява да се увековечи фотографското изображение върху гранит, мрамор, метални, пластмасови или стъклени повърхности. Красиво лазерно гравиране на фотографска снимка се получава на полирана неръждаема стомана. Фотографии могат да бъдат гравирани върху метални ключодържатели, визитки, чаша или термос, калъфи за цигари и запалки и др. По този начин се запечатва образа на любим човек, щастлив момент или любимо място.
Процесът на лазерно гравиране на снимки се контролира от компютър, който осигурява висока точност. Лазерното гравиране на снимки върху гранит и метал е изкуство.
Към всяка поръчка се отнасяме като към произведение на изкуството. Следователно, нашите клиенти винаги получават резултат, който очакват, а в повечето случаи надхвърля техните очаквания.
За да се направи лазерно гравиране на снимка, се изисква само jpeg изображение в електронен вид и сувенир, върху който да бъде запечатан спомена. Много от сувенирите, които традиционно се използват за гравиране, могат да бъдат закупени от нас. Гравираната снимка може да изглежда добре върху запалка Zippo, военна значка или ключодържател.

Цени за лазерно гравиране на снимки върху плочи от гранит (дебелина 1 см)

Размер на плочата от черен гранит

Размер на гравираното изображение

Цена (без графична обработка и проект), гравиране на изображение, гранитна плоча

23 x 23 18 x 20 99 лева
23 x 47 22 x 32, три имена, дати 149 лева
47.5 x 47.5 33 x 38, три имена, дати 199 лева

Фасониране на ръбове на гранитна плоча – 5 лева/ ръб.
Пробиване на отвор в плоча: 5 лева/ отвор.

С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в Услуги