Лазерно рязане на плексиглас

Лазерно рязане на плаксиглас

Лазерно рязане на плаксиглас

През последните години сферата на приложение на плексиглас чувствително се разшири. Рекламния бизнес не прави изключение. Плексигласът се използва за производство на различни табели, външни реклами, сувенири, мостри на продукции. За обработката на плексиглас се прилагат методите на лазерното рязане и гравиране на плексиглас.
Тези методи на обработка на плексиглас, позволява производството на оригинални изделия с уникални размери, разнообразни по форма и с причудлив дизайн.
Когато се реже плексиглас с помощта на лазер, ръбовете остават гладко оформени и не е необходима допълнителна обработка. С помощта на лазер може много прецизно да бъдат изрязани детайли за бъдещ рекламен продукт. Това е много важно в случай, че се наложи да се създадат сувенири или рекламни табели от различни материали, които трябва идеално да се стиковат един с друг. Лазерното рязане на плексиглас осигурява точност на рязане на детайлите 0,015 мм. Този метод значително намалява количеството на отпадъци от основния материал.
Външната реклама, изготвена с помощта на лазер, успява да задоволи желанията дори и на най-взискателните клиенти. Лазерната машина дава възможност да се изрежат отвори с различна форма в материала. Рекламните и сувенирни продукти не са средства, които се произвеждат на конвейер, а по индивидуална поръчка. Може да се създаде персонален, фирмен стил, който да намери както рекламно приложение, така и да бъде отразен върху сувенирни продукти, комплимент за сътрудници и бизнес партньори. Това ще позволи разширяването на бизнес кръга и лесната идентификация.

Лазерно рязане на букви и числа от плаксиглас

Лазерно рязане на букви и числа от плаксиглас

С етикет:
Публикувано в Услуги