Обработка на материали чрез лазерно гравиране и лазерно рязане

Лазерно гравиране е високо технологичен и прогресивен метод за нанасяне на изображение или текст на повърхността на различни материали. Този метод за нанасяне на изображение се извършва с помощта на лазер и се характеризира с висока устойчивост на износване и възможност за нанасяне на сложни рисунки на повърхността, практически върху всяка форма. През последните години лазерно гравиране на стъкло и метал се превърна в изключително популярен метод за трайно поставяне на личен „отпечатък“ върху подаръците, които правим. Към поръчкови изпълнения пристъпват както големи фирми и компании, така и физически лица. Компаниите поръчват лазерно гравиране на различни офис принадлежности; сувенири, предназначени за клиенти и партньори; плочи; табелки и др. Частни лица могат да си поръчат лазерно гравиране на чаши, табели, подаръци, които задължително ще се откроят от много други такива и ще придобият свой собствен облик.

Лазерно гравиране върху стъкло

Лазерно гравиране на табели за входни врати

Лазерно гравиране и рязане

Лазерно надписване на подаръци

Лазерно рязане на плексиглас

Лазерно гравиране на снимки

Аирком ООД приема за лазерно гравиране и лазерно рязане векторни файлове формат: CorelDRAW, AI, EPS, DXF.
Растерни файлови формати: BMP, JPEG, TIFF.
Приемаме заявки за единични бройки и за серийно лазерно гравиране и рязане, като изготвяме най-изгодните ценови предложения:
тел. 0877123950
AutoCAD форматCorelDRAW форматIllustrator формат

Приложението на лазерно гравиране става все по-мащабно. Нарастващата му популярност се дължи на следните негови преимущества:

 • Дълготрайност, издържливост и устойчивост на гравираното. Изображения, нанесени чрез други методи се заличават с пъти по-бързо във времето, сравнени с лазерно гравираните предмети.
 • Естетичност и точност. Точността на изпълнение зависи от това доколко внимателно се изготвят изображенията. Дебелината на лазера позволява с точност да се изпълни и най-дребния детайл;
 • Изображения или текст могат да се нанесат върху всякаква повърхност;
 • Предметът не се нагрява и не се нуждае от фиксиране по време на работа. Това изключва възможността за деформации или повреди по време на лазерно гравиране;
 • Благодарение на автоматизираното производство, големите поръчки са с обявена крайна и достъпна цена.

Лазерно гравиране в София на предмети от стъкло, фирмени сувенири, подаръци за партньори и клиенти, офис консумативи, ще направи всеки предмет специален.

 • Рязане и гравиране на естествена и изкуствена кожа;
 • Рязане и гравиране на акрил;
 • Гравиране на мрамор и гранит;
 • Лазерно гравиране на дърво и различни дървени плоскости;
 • Гравиране на стъклочаши и огледални повърхности;
 • Маркиране на метал чрез паста и спрей.
С етикет: , ,
Публикувано в Услуги