Лазерно гравиране на табели за входни врати

Гравиране на табели за входни врати

Гравиране на табели за входни врати

Аирком ООД предлага разнообразни варианти на табели за входни врати на офиси, търговски организации, културни институции, ателиета и др. Табелите за входни врати могат да бъдат изработени от дърво, пластмаса или метал, съобразно предпочитанията на клиента. Табелата може да изпълнява както изключително информативна функция, така и да служи за реклама и да подчертава стила на всяка фирма. Външните табели за входни врати притежават висока устойчивост към външни атмосферни условия и ще могат изпълняват своето предназначение в продължение на години.
При изготвянето на табелите използваме качествен материал, а с помощта на качествена и модерна технология, която използваме в своята дейност, създаваме уникални изображения и надписи върху табелите. Нашите клиенти могат да поръчат обикновени или оригинални табели за входи врати с пълноцветен печат, апликации или табела в рамка. Ние не ограничаваме въобръжението на клиента. Той може да създаде собствен проект, на който нашите професионални дизайнери да вдъхнат живот.
Аирком ООД ще изработи за всеки свой клиент подходящата табела за входна врата, която ще притежава оригиналност и ще подхожда идеално на интериора в дома, работния кабинет, офис и др.
С времето нашите табели не променят своя цвят, не се променя и тяхната устойчивост и ефективност.

Гравиране на табела за входна врата

Гравиране на табела за входна врата

С етикет: , , ,
Публикувано в Услуги