Лазерно гравиране на материали


В днешният забързан свят всеки детайл или дребна услугата за лазерно гравиране са от значение. Безупречност, яркост и оригиналност са качества, които превръщат човека в събитие, а не негов случаен наблюдател. Вариантите за създаване на събитие са много – един от тях е лазерното гравиране.
Лазерно гравиране е високотехнологичен процес на прецизно, качествено и бързо нанасяне на текст, рисунка, надпис върху предмет от най-разнообразен материал: гранит, дърво, пластмаса, метал, стъкло.
Лазерно гравиране е бунт на фантазия и стил, който идеално се вписва в имиджа на напреднали и динамични компаниии.
Лазерно гравиране се явява идеална реклама, която притежава дългосрочна и позитивна перспектива. Фирмено лого, изработено с помощта на лазер, е уникална възможност да се представи компанията по оригинален, ярък и запомнящ се начин.
Лазерно гравиране може да се осъществи върху различен материал (пластмаса, метал, дърво, стъкло), който може да се различава по форма или обем. Чрез лазерно гравиране се постига уникална острота на изображението, яркост на рисунката и непреходност във времето. С помощта на лазерно гравиране може да се достигне до най-дръзките и авангардни идеи. И най-главното, качеството на изпълнение на лазерното гравиране гарантира запазване на образа, дори и при продъжителна употреба.
Лазерната технология непрекъснато се развива. С всяка изминала година тя предоставя на потребителите своите предимства и съвършенства. Наскоро се откри нов модерен начин за получаване на цветни изображения върху метал с помощта на лазерно гравиране. Това повлича след себе си и развитие на нова област в лазерната гравировка – изработка на красиви гравировки, които се нанасят върху корпусите на мобилни телефони, лаптопи, таблети.
Неоспорими са преимуществата на лазерното гравиране при нанасяне на изображения върху сувенири.
Лазерно гравиране значително разширява рекламните възможности на фирми, ускорява производството на сувенирни изделия и подобрява цялостния облик на всяка компания.
Цената на услугата е достъпна както за бизнес компании, така и за частни клиенти.

С етикет:
Публикувано в Услуги